Contact

CONTACT 


Hanne Van Assche

0474/21.74.90

info@arte-pura.be


 
 
 

"There are only two days in the year that nothing can be done.

One is called yesterday, and the other is called tomorrow.

So today is the right day to love, believe, do and mostly live."

(Dalai Lama)

Wie ben ik?


Deze vraag is niet enkel te beantwoorden met naam en beroep, een mens is zoveel meer dan enkel dat. In mijn hart ben ik kunstenares, muzikante, natuurverwonderaar, dierenvriend, yogi, reizigster, dagdromer, boekenwurm enz.  Maar verder ben ik ook een twijfelaar, een vrije geest die alles in vraag stelt, hoogsensitief tegenover de vele prikkels rondom, met moeite om mezelf te blijven in een moderne wereld waarin alles zo snel moet gaan.


Via een pedagogische en agro-biotechnologische opleiding, ben ik terecht gekomen in de biologische en duurzame voedingssector.  Vandaaruit ben ik mijzelf aan het bijscholen tot herborist, theesommelier en shiatsutherapeut.


Via enkele omwegen ben ik dus stilletjesaan de persoon aan het worden die ik wil zijn, met de zachte kracht van natuur en kunst als levenslijn.


Enkele jaren geleden ben ik zelf in contact gekomen met Vedic Art. Ik was niet op zoek naar een schildercursus gefocust op technieken en resultaten, maar een cursus waarbij het proces en het schilderen zelf belangrijker zijn. Ik verbaasde mij erover hoe sterk Vedic Art aansloot bij mijn eigen persoonlijkheid, en zelfs bij mijn expressie via muziek. Ik heb direct na de eerste cursus besloten om naar het internationale cursuscentrum in Zweden te gaan. Een hele week lang enkel schilderen, fietsen, lezen en genieten van de natuur. Volledige Me-Time, af en toe kan dat toch wel deugd doen.


Dankzij Vedic Art beginnen kleuren en vormen zich te verweven in mijn dagelijkse leven, mijn creativiteit en intuïtie hebben een boost gekregen die ik niet had verwacht, maar des te meer verwelkom. En ik wil anderen de mogelijkheid geven om dit ook te ontdekken.


Ik volg zelf nog regelmatig cursussen, zowel in België als in Zweden, om steeds sterker in verbinding te staan met mijn creativiteit en steeds een stapje verder te gaan in de zoektocht naar mezelf.Hanne


Hanne Van Assche

info@arte-pura.be

0474/21.74.90

BE0647.573.087

 

Arte Pura - Anima Pura

www.animapura.be

 

Privacybeleid