Cursussen

 

Basiscursus

 

In de basiscursus ontdek je wat je kan, welke creativiteit er in jou verborgen zit. Dit dankzij enkele creatieve opdrachten en bijhorende inspirerende verhalen. De 17 principes van Vedic Art worden stapsgewijs uitgediept en overgebracht. Je komt in je eigen proces terecht, en je bepaalt zelf aan welk tempo je verdergaat. Elke cursusdag worden er enkele principes en opdrachten overlopen. Daarnaast is er dan ruime tijd voorzien om in het atelier te werken aan je creaties. Er is steeds mogelijkheid tot individuele begeleiding.

 

Geschikt voor iedereen, het doel van de cursussen is niet om technische resultaten te bereiken, maar om je eigen zelf beter te leren kennen, of terug te vinden. Via het creatieve proces kom je tot innerlijke stilte.

 

Na deze cursus ben je enkele persoonlijke schilderijen rijker, schilderijen die je iets duidelijk gemaakt hebben of schilderijen die je versteld doen staan van je eigen creatieve expressie. 

 

 

Vervolgcursus

 

Tijdens deze cursus zijn er nog steeds gezamenlijke momenten voorzien waarin de principes opnieuw overlopen worden, maar deze keer ruimer en dieper. Er is nog meer mogelijkheid tot het zelf bepalen van je eigen ritme en nog dieper in je eigen proces te gaan. Je ontdekt je eigen persoonlijke stijl en dus ook je eigen persoonlijke manier van leven. De connectie tussen schilderen en leven, innerlijk bewustzijn en buitenwereld, wordt duidelijker en sterker.

 

Deze cursus kan enkel gevolgd worden nadat je een basiscursus gevolgd hebt.

 

Hanne Van Assche

info@arte-pura.be

0474/21.74.90

BE0647.573.087

 

Arte Pura - Anima Pura

www.animapura.be

 

Privacybeleid